ahasich

Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

Konspirationsteori [Project H.A.A.R.P/Blue Beam]

Av Anela Hasic - 16 mars 2011 08:13



HAARP/BLUE BEAM - ett massförstörelsevapen?


 



Den viktiga debatten om global uppvärmning under FN:s beskydd talar för en delvis förändrad bild av klimatförändring. I enlighet med den förödande inverkan som växthusgasen har på ozonlagret, kan världens klimat nu förändras genom en ny generation sofistikerade "icke-dödande" vapen. Både ryssar och amerikaner har utvecklat sina möjligheter till att manipulera världens klimat. I USA har denna teknologi utvecklats under High-frequentcy Active Aural Research Program (HAARP) som en del av (Stjärnornas krig) Strategic Defence Initiative (SDI).

Nyligen framtagna vetenskapliga undersökningar visar att HAARP är fullt operativt och har en potentiell möjlighet att utlösa översvämningar, torka, oväder och jordbävningar. Ur militärisk synvinkel, är HAARP ett massförstörelsevapen. Potentiellt, är den ett erövringsinstrument, fullt kapabelt att förorsaka ostabilitet över hela regioner genom att manipulera det agrikulturella och ekologiska systemet.


 

HAARP är baserad i Gokoma i Alaska - gemensamt skött av USA:s luft- och sjöstridskraft. Den utgör en del av en helt ny generation av sofistikerad vapenarsenal som är underställd USA:s strategiska försvarsinitativ (SDI). Genom att vara underställd luftstridskrafternas laboratorie- och rymdfarkostdirektorat, utgör HAARP ett system där kraftfulla antenner är kapabla att utföra "kontrollerade lokala förändringar i jonosfären".


Vetenskapsmannen, dr Nicholas Bergich - aktivt involverad i den allmänna kampanjen mot HAARP beskriver HAARP såsom följer:
"En superkraftig radiovågssignalteknologi som lyfter stora områden upp i jonosfären (övre lagren av atmosfären) genom att fokusera vattenånga till dessa områden. Elektromagnetiska vågor slår då tillbaka mot jorden och slår ut allt - levande såväl döda föremål.

Dr. Rosalie Bertell beskriver HAARP som "ett gigantisk värme-element, som förorsakar en omfattande rubbning i jonosfären, genom att bilda hål. En lång påverkan av de skyddande lagren kan förorsaka en dödlig strålning när den återkastas till jorden.


HAARP ingår i Den Nya Världsordningens (New World Order/Illuminati) vapenarsenal och lyder under Strategic Defense Initiave (SDI). Ur amerikansk militärstyrkas synvinkel sett kunde dessa användas för att försvaga den nationella ekonomi genom att manipulera med klimatförändringar. Vad viktigt är i det här sammanhänget är, att dessa kan användas utan att man har kännedom om någon fiende. De förorsakar en minimal kostnad och man behöver inte använda sig av militär personal eller militära föremål vilket är fallet i ett konventionellt krig. Användningen av HAARP - ifall det används - kunde förorsaka en potentiellt förödande inverkan på världens klimat. Med hänvis-ning till USA:s ekonomiska och strategiska intressen, kunde det användas selektivt för att förändra klimatet på olika platser i världen och därigenom förorsaka en ostabilitet i det jordbruksmässiga och ekologiska systemet. Det är också viktigt att notera att USA:S försvarsdepartement har överallt förekommande starka resurser där underrättelse-utveckling och kontrollorgan kan medverka till väderförändringar. NASA, inrikesförsvarsdepartementet och den kartläggande byrån (NIMA) arbetar tillsammans med studier angående översvämningar, erosioner, jordras, jordbävningar, ekologiska zoner, meteorologiska utsikter och klimatförändringar genom dataprogrammerade satelliter.   


 


                


Blue Beam-projektet, utvecklat av NASA forskare, består av fyra delar, fyra steg mot genomförandet av New World Order religionen med Antikrist högst upp. De fyra stegen innefattar:


  • Jordbävningar på vissa bestämda platser på planeten kommer att resultera i nya arkeologiska upptäckter, som ”avslöjar” att alla religioners grundläggande läror har missförståtts och feltolkats.
  • En gigantisk rymdshow med laser projektioner av flera 3-dimensionella holografiska bilder över hela världen som ser ut att vara Guds avbild och som talar på alla språk.
  • Elektronisk telepati där ELF, VLF och LF vågor når varje människa på insidan av hjärnan, sammanflätat med det naturliga tänkandet för att bilda artificiella tankar och få var och en att tro att Gud talar till dem från sina egna själar.
  • Få mänskligheten att tror att en utomjordisk invasion är nära förestående, få kristna tro att uppryckandet är nära förestående och att aliens har kommit för att rädda dom m.m.                                                                                                






(http://www.politiken.biz/klimatforandring.htm)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anela Hasic - 4 april 2011 23:22


  Myndigheterna avråder först nu från svininfluensavaccin trots varningar 2009 Läkemedelsverket medger till slut misslyckandet med svininfluensavaccinet Pandemrix genom att avråda från dess användning på barn. Verket har nämligen nyligen ändrat si...

Av Anela Hasic - 13 mars 2011 09:20


Efter lillen är född vill jag gå ner i vikt.. Jag tänkte mig runt 60 kg. Jag älskar att utmana och sätta mål för mig själv. Det är på så sätt jag lär känna mig själv. Jag vet att jag är envis och jag ger mig aldrig. Jag hittade på Tradera.com en s...

Av Anela Hasic - 10 mars 2011 08:52

Old days!   Vem minns inte Galne Gunnar (Kupolen) som sålde småsaker, kläder - vad sålde dom inte? Tyvär gick den i konkurs.. Eller minns du kanske det här som alla samlade på..   FIlmen ma...

Av Anela Hasic - 9 mars 2011 10:45


"Barns rätt till sin sexualitet" Vuxna inom Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) driver en kampanj för att "samhället skall bejaka barns sexualitet" genom att dagispersonal skall uppmuntra barnen på dagis att leka sexlekar och "utforsk...

Av Anela Hasic - 6 mars 2011 10:57

Allah created you clean, therefore return to Allah with clean body. Tatuering, där huden är försedd med en nål och med blå eller andra  färgämne sprutas in är haram i alla former, oavsett om det orsakar smärta eller inte , det innebär att änd...

Ovido - Quiz & Flashcards